Avís Legal

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), Penya Trabucaires CAT (en endavant PT) informa que és titular del lloc web penyatrabucaires.cat.

Usuari i règim de responsabilitats

La navegació, accés i ús pel lloc web de penyatrabucaires.cat confereix la condició d'usuari, per la que s'accepten, des de la navegació pel lloc web totes les condicions d'ús aquí establertes sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de penyatrabucaires.cat proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a la veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis facilitats per a l'accés a determinats continguts o serveis oferts pel web. L'ús de la informació, serveis i dades ofertes per penyatrabucaires.cat contràriament a allò que disposa per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic, o que de qualsevol altra forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

Política d'enllaços i exempcions de responsabilitat

PT, no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l'usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el lloc web de penyatrabucaires.cat i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap mena de control sobre el contingut d'altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

PT declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del lloc web de penyatrabucaires.cat, que poguessin derivar-se de la seva navegació i per tant no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l'usuari.

Modificacions

PT, es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del lloc web de penyatrabucaires.cat. Tant pel que fa als continguts com en les condicions d'ús d’aquest. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades en la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

Política de galetes “cookies”

Una galeta és un fitxer que es descarrega en l’ordinador en accedir a determinades pàgines web. Permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que contingui i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l'usuari.

Tota la informació sobre Política de galetes en aquest enllaç: Política de galetes “cookies”

Certificat SSL (Secure Sockets Layer)

El Certificat SSL proporciona autenticació, privacitat i seguretat de la informació entre aquest web i l'usuari. Aquesta web disposa d'un certificat de seguretat que s'utilitza per Certificat SSL per a realitzar connexions segures. En aquest procés s'estableixen diversos paràmetres per realitzar la connexió de forma segura i s'estableix usant claus preestablertes, codificant i descodificant totes les dades enviades fins que la connexió sigui tancada.

Protecció de dades

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades que ens heu proporcionat seran incorporades al sistema de tractament amb la finalitat d'atendre la vostra sol·licitud, conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment i mentre no ens comuniquis el contrari tenim el teu consentiment per utilitzar-les per les finalitats esmentades. La Penya informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i seran suprimides o rectificades sense dilació quan siguin inexactes i que pots exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les teves dades de caràcter personal per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.

Propietat intel·lectual i industrial

PT per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial del web i lloc penyatrabucaires.cat, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.).

Tots els drets reservats. En virtut del que disposa la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de la PT.

L'usuari es compromet a respectar aquests drets de Propietat Intel·lectual i Industrial. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, únicament, per al seu ús personal i privat. L'usuari haurà d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines del lloc i penyatrabucaires.cat.

Accions legals, legislació aplicable i jurisdicció

PT es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda dels continguts o per l'incompliment de les presents condicions.

La relació entre l'usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d'aplicació en el territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència al respecte.

Política de privacitat xarxes socials

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic ( LSSI-CE), Penya Trabucaires CAT informa els usuaris, disposa de perfils a les Xarxes Socials: Facebook, Twitter, Telegram, Instagram amb la finalitat principal de publicar informació i notícies i publicitar els seus productes i serveis.

L'usuari disposa d'un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per la PT, mostrant així interès en la informació que es publiqui a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d'aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L'usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la mateixa Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

PT té accés i tracta la informació pública de l'usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la mateixa Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

Amb relació als drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant de la PT, d'acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d'accés a la informació dels perfils dels usuaris.

Rectificació: només és satisfer-se amb relació a la informació que es trobi sota el control de PT, per exemple, eliminar comentaris publicats a la mateixa pàgina. Normalment, aquest dret ha d’exercir-lo davant la Xarxa Social.

Cancel·lació i / o oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se amb relació a la informació que es trobi sota el control de PT, per exemple, deixar d'estar unit al perfil.

PT realitzarà les següents actuacions: Accés a la informació pública del perfil. Publicació en el perfil de l'usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina web penyatrabucaires.cat. Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social. Actualitzacions de l'estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l'usuari.

L'usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d'interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d'accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L'usuari, un cop unit a la pàgina de web penyatrabucaires.cat, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L'usuari, en tots els casos, ha de ser el titular d’aquests, gaudir dels drets d'autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d'atemptar contra la moral, l'ètica, el bon gust o el decòrum, i / o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, PT es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l'usuari.

PT no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L'usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades a cap fitxer per part de PT però sí que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

PT es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l'usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d'ells, quan s'utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades a aquesta. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d'aplicació.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d'elles.

Publicitat

PT utilitzarà la Xarxa Social per publicar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI-CE.

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina web penyatrabucaires.cat perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l'enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

Clàusula informativa RGPD i LSSI-CE

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades que ens heu proporcionat seran incorporades al sistema de tractament amb la finalitat d'atendre la vostra sol·licitud, conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment i mentre no ens comuniquis el contrari tenim el teu consentiment per utilitzar-les per les finalitats esmentades. La Penya informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i seran suprimides o rectificades sense dilació quan siguin inexactes i que pots exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les teves dades de caràcter personal per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.

Clàusula desistiment

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos en el lloc web penyatrabucaires.cat, dirigint la seva petició a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

PT facilita a l'usuari d'aquest lloc web penyatrabucaires.cat el següent formulari de desistiment amb el contingut mínim indicat.

L'usuari haurà d’emplenar i remetre-ho a l'entitat de manera que pugui conservar el justificant de recepció.

Enllaç Formulari de Desistiment


 

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús