Estadi Aimé Giral

L’estadi Aimé Giral de l’USAP va ser construït en 1940. Situat a l'antic poble, ara barri de Perpinyà, del Vernet a 2 km al nord del centre de la ciutat. Abans de 1940 l'estadi era el Jean Laffon.

Porta el nom de l’antic jugador i capità de l'ASP, Aimé Giral, mort a la Primera Guerra Mundial. Sis companys de club també van morir en la Guerra.

Té una capacitat per a 14.727 espectadors.

Estadi Aimé Giral, Perpinyà
Les Tribunes

L’estadi està completament tancat. Amb les tribunes Desclaux i Jules Chevalier al llarg del terreny de joc. Les de Bernard Goutta i Fernand Vaquer es troben darrere dels pals. La zona de peu "la pelouse" està en la Desclaux.

Tribuna Desclaux: A l'Est. L'antiga tribuna CGT va ser enderrocada el 1998 i substituïda per l'actual Tribuna Desclaux. Inaugurada el 12 de desembre de 1999.

Tribuna Jules Chevalier: A l'Oest. El 2002 es va enderrocar l'antiga tribuna Chevalier, reconstruïda i reinaugurada el desembre del 2003.

Tribuna Fernand Vaquer: Al Nord. Fins al 2001, l'Aimé Giral té només dues tribunes l'una davant de l'altra (Desclaux i Chevalier). La Tribuna Vaquer (anteriorment Jep Xambo) comença a construir-se al setembre d'aquest any.

Tribuna Bernard Goutta: Al Sud. Inaugurada el 3 de maig de 2008 i va quedar coberta 100% a primers del 2009.

Com arribar-hi

Amb cotxe
A9, sortida Perpinyà Nord. A continuació, agafeu la direcció "Centre de Perpinyà" i finalment, sortiu del carril ràpid per la indicació Aimé Giral.


Amb tren

Arribada a l'estació de tren de Perpinyà. A continuació, agafeu l'autobús, línia 2 cap a l'Avenue Languedoc i baixeu a la parada Aimé Giral.

renfe-SNCF


Amb autocar
Diferents línies d'autocar arriben a Perpinyà:

FliXBUS
Ouibus.com

Perpinyà
Utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús